Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sürat Kargo Merzifon'da yeni yerine taşındı

Sürat Kargo, Merzifon’daki aktarma merkezini yeni yerine taşıdı. Kendisini her geçen gün yenileyen Sürat Kargo, çalışanlarının memnuniyet duyacakları ve huzurlu şekilde çalışacakları iş ortamları oluşturmak ve verimliliklerini artırmak...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sürat Kargo Merzifon'da yeni yerine taşındı
Sürat Kargo, Merzifon’daki aktarma merkezini yeni yerine taşıdı. Kendisini her geçen gün yenileyen Sürat Kargo, çalışanlarının memnuniyet duyacakları ve huzurlu şekilde çalışacakları iş ortamları oluşturmak ve verimliliklerini artırmak için yeni yerine taşındı.

Sürat Kargo Merzifon Aktarma Müdürü Hasan Erez, yaptığı açıklamada, 2003 yılında kurulan Sürat Kargo'nun kısa süre içerisinde Türkiye genelinde adından söz ettiren, 19 bölge, 24 aktarma merkezi, 700 şube, acente ve noktayla hizmet verdiğini belirtti. Erez, "Her gün 150 bin parça kargoyu müşterilerine ulaştıran şirket, yaklaşık 4 bin kişiye istihdam sağlıyor. Bin metrekare kapalı ve 250 metrekare açık alanda Çorum, Amasya, Tokat il merkezleri ve ilçelerine ayrıca Boyabat, Tosya, Vezirköprü ilçelerine hizmet veren aktarma merkezi, çalışan personeliyle ve araç filosuyla Merzifon ekonomisine ticari ve ekonomik alanlarda katkı sağlamaktadır.” dedi.

Hasan Erez, iş verimini artırmak ve çalışanların memnuniyetini sağlamak için personelin moral ve motivasyonlarını üst düzeyde tutmak gerektiğini iyi bildiklerini, bunun için sürekli etkinlikler planladıklarını ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.