Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sürat Kargo, 661. şubesini Terme’ye açtı

Son yılarda sektörün parlayan yıldızı olma yolunda hızla ilerleyen Sürat Kargo 661. şubesini Terme’ye açtı. Karadeniz Bölge Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet verecek olan Sürat Kargo Terme Şubesi, Fenk Mahallesi Elmalık Sokak No:4...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sürat Kargo, 661. şubesini Terme’ye açtı
Son yılarda sektörün parlayan yıldızı olma yolunda hızla ilerleyen Sürat Kargo 661. şubesini Terme’ye açtı.

Karadeniz Bölge Müdürlüğü'ne bağlı olarak hizmet verecek olan Sürat Kargo Terme Şubesi, Fenk Mahallesi Elmalık Sokak No:4 adresinde 3 Aralık tarihi itibariyle kargo alım ve dağıtım hizmetlerine başladı. Sürat Kargo'yu diğer kargo firmalarından ayıran en önemli özelliği, genç ve dinamik kadrosu ile teknolojiyi çok iyi kullanması olduğunu vurgulayan Sürat Kargo Karadeniz Bölge Müdürü Tuncay Engin, "Şirketin, 661 şubesi, 19 bölge müdürlüğü, 24 aktarma merkezi, 5 bin çalışanı bulunuyor. Hizmet kalitesi olarak en başarılı firmalardan birisiyiz. Terme’de yaptığımız analizler ve araştırmalar neticesinde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet ulaştırmak ve yanlarında olmak amacıyla şubemizi açtık." dedi.

Misyonlarının, kaliteli, sağlıklı ve güvenilir bir hizmet anlayışı çerçevesinde teknolojik gelişmeleri takip ederek, çalışanlarımızın ve müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak ve her zaman tercih edilen bir şirket olmak olduğunu söyleyen Bölge Müdürü Tuncay Engin, "Temel ilkemiz, sürat, güvenilirlik, sorumluluk, dürüstlük, çevrecilik ve kardeşliktir. Uzman kadromuz ve çağımızın teknolojisi ile donatılmış birimlerimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda en süratli ve en güvenilir hizmeti sunmayı kendimize ilke edinerek kargo sektöründe müşterilerimizin ilk tercihi olmak en büyük hedefimizdir." diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.