Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şükrü Sözen: Birbirimizi sevdiğimiz takdirde ülke hepimize yeter

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ülkede terörün bir an önce son bularak kendi gerçek gündemine dönmesine umduklarını söyledi. Ülkede son günlerde artan terör olayları karşısında hayatını kaybeden sivil vatandaşların, polis...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 18:53
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 18:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şükrü Sözen: Birbirimizi sevdiğimiz takdirde ülke hepimize yeter
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, ülkede terörün bir an önce son bularak kendi gerçek gündemine dönmesine umduklarını söyledi. Ülkede son günlerde artan terör olayları karşısında hayatını kaybeden sivil vatandaşların, polis ve askerlerin terörle şehit düşmesinden derin üzüntü duyduklarını belirten Sözen, kaos ortamı oluşturmak isteyen terörü kınadıklarını, lanetlediklerini kaydetti.

Ülke insanın birbirine karşı sevgi, saygı, hoşgörülü ve birbirini anlaması gerekirken terör olaylarıyla korku ortamı oluşturulmak istenildiğinin altını çizen Sözen, "Yakın zamanda hızlanan, hiç bir zaman tasvip etmediğimiz terör olaylarının artması bizleri üzmektedir. Birbirimizi sevdiğimiz takdirde ülke hepimize yeter. Terör olaylarının son günlerde bir kat daha artmasına bağlı sivil vatandaşlarımızın, polislerimizin ve askerlerimizin hayatlarını kaybetmesi yüreğimizi kanatıyor. Bunlardan biri de 2004-2009 yılları arası Manavgat'ta görev yapan gerçek bir vatansever olan Muş Malazgirt'te hain bir saldırıda şehit olan Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız. Şehit olan Kulaksız'a Allah'tan rahmet diliyorum. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifa diliyorum." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.