Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Su 32 gündür boşa akıyor, ASAT bakıyor"

Antalya Manavgat'ta 'kıyı düzenlemesi projesi' kapsamında yapılan yürüyüş yolu üzerinde içme suyu hattında meydana gelen arıza 32 gündür tamir edilmeyi bekliyor. Irmak kenarında Ankara Pub Kafe önünde meydana gelen arızanın Antalya...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Su 32 gündür boşa akıyor, ASAT bakıyor"
Antalya Manavgat'ta 'kıyı düzenlemesi projesi' kapsamında yapılan yürüyüş yolu üzerinde içme suyu hattında meydana gelen arıza 32 gündür tamir edilmeyi bekliyor.

Irmak kenarında Ankara Pub Kafe önünde meydana gelen arızanın Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atık Su İdaresi'ne (ASAT) 3 defa bildirilmesine rağmen tamir için kimsenin gelmediği belirtildi. Mahalle sakinlerinden Haydar Yılmaz, meydana gelen su arızasıyla ilgili 3 defa ASAT'a bildirim yaptıklarını söyledi. İçme suyu borusundaki arıza giderilmediği için 32 gündür suyun boşa aktığını belirten Yılmaz, "Suyun boşa aktığını görünce yüreğim yanıyor. İsraf. Bu kadarda olmaz. 32 gündür bir içme suyu borusu tamir edilemez mi? Yürüyüş yolunda 32 gündür su güldür güldür akıyor, ASAT bakıyor." eleştirisinde bulundu.

Salih Özen isimli vatandaş da ırmak kenarında her gün düzenli yürüyüş yaptığını, suyun boşa aktığını görünce yüreğinin sızladığını ifade etti. Akan suyun bir aydır tamir edilmemesinin üzüntü verici olduğunu kaydeden Özen, "Yürüyüş yolu üzerinde su güldür güldür 32 gündür akıyor, ASAT ise bakıyor. Bu milli israf. Su boşu boşuna akarken bazı mahallelerin evlerin musluklarından bir damla su akmıyor." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.