Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SP İl Başkanı Gönay: Seçimde sonuç değişmezse yine mi seçim yapacağız

Saadet Partisi’nde(SP) İl Başkanlığına Merkez İlçe Başkanı Osman Gönay getirildi. Gönay, erken seçime gidilirken son yapılan anketlerin sonucu değiştirmeyeceğini gösterdiğine dikkat çekerek, o zaman bir seçim daha mı yapacağız”...

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2015 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2015 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SP İl Başkanı Gönay: Seçimde sonuç değişmezse yine mi seçim yapacağız
Saadet Partisi’nde(SP) İl Başkanlığına Merkez İlçe Başkanı Osman Gönay getirildi. Gönay, erken seçime gidilirken son yapılan anketlerin sonucu değiştirmeyeceğini gösterdiğine dikkat çekerek, o zaman bir seçim daha mı yapacağız” diye sordu.

Saadet Partisi il binasında basın toplantısı düzenleyen Osman Gönay, 7 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı olmak için istifa eden il başkanından boşalan göreve genel merkezin teveccühü ile kendisinin getirildiğini söyledi. 7 Haziran seçimleri sonrası 550 milletvekilinin seçildiğini kaydeden Gönay, şöyle devam etti: “Milletvekillerini seçtiniz, Meclis var, partiler var ama bir araya gelip hükumet kuramadılar neden? Çünkü Meclisin çimentosu Saadet Partisi olmadığı için. Şayet biz mecliste olsaydık, yeni bir seçime gerek kalmayacak ve hükumet kurulmuş olacaktı. Bize herkes güvenir, çünkü biz kimseyi ötekileştirmeyiz, bu yüzden herkes bizimle hükumet kurardı. Bunun için Saadet Partisinin Mecliste olması bir zorunluluktur. Bu seçimler Saadet Partisi’nin Meclise taşınması adına büyük bir fırsattır.”

Erken seçime gidilirken son yapılan anketlerin sonucu değiştirmeyeceğini gösterdiğine dikkat çeken İl Başkanı Gönay, “Yapılacak seçimler, bir puan fazla ya da eksik; kimse tek başına iktidar olamayacak, o zaman bir seçim daha mı yapacağız. Onun için Saadet Partisi’ni Meclise taşıyarak, meclisi çimentosuna ve özüne kavuşturacaksınız, bu seçimlerden böyle bir sonuç çıkmalıdır.” diye konuştu.

İl Başkanı Osman Gönay, bir soru üzerine seçim ittifakı ile ilgili haberler çıktığını hatırlatarak, “Partilerden böyle teklifler geldiği takdirde, biz her partiyle ittifak yapabiliriz. Genel Merkezimiz görüşür, milletimiz için hayırlıysa kabul edilir milletimiz için hayırlı değilse reddedilir.” ifadesini kullandı.

Bu arada Merkez İlçe Başkanlığına ise Alaaddin Tokgöz’ün getirildiği ifade edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.