Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SP: 1 Nisan şakası yapacağız

Saadet Partisi (SP) İzmir Teşkilatında Eylül ayında başlayan ilçe kongreleri devam ediyor. Şu ana kadar yedi ilçenin kongresi tamamlanırken, Buca ilçesinin 5. olağan kongresinde bayrak devri yaşandı. 11 yıldır ilçe başkanlığını yürüten...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SP: 1 Nisan şakası yapacağız
Saadet Partisi (SP) İzmir Teşkilatında Eylül ayında başlayan ilçe kongreleri devam ediyor. Şu ana kadar yedi ilçenin kongresi tamamlanırken, Buca ilçesinin 5. olağan kongresinde bayrak devri yaşandı. 11 yıldır ilçe başkanlığını yürüten Erdinç Öncü tekrar aday olmazken, tek listeyle yapılan seçimde SP Buca İlçe Başkanlığı'na Mukadder Temur seçildi.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve İl Başkanı Bayram Sakartepe, kongrede yaptığı konuşmada yıllardır sergiledikleri duruşun en büyük mesaj olduğunu kaydetti. Türkiye’nin en iyi teşkilatlarına sahip bir parti olduklarını söyleyen Sakartepe, iki aydır 81 ili karış karış dolaşarak ülkenin nabzını tutmaya çalıştıklarını ifade etti. Yerel seçimlerde Saadet Partisi’nin İzmir’de anahtar konumunda olacağını savunan Bayram Sakartepe, seçimin sürprizini kendilerinin yapacağını iddia etti. Milli Görüş’ün belediyecilikte bir marka olduğunu belirten İl Başkanı Sakartepe, “CHP İzmir’e hizmet yaptı mı? Hayır. Şu an CHP’liler bile bunu kabul ediyor ve belediye seçimlerinde partilerine oy vermeyeceklerini söylüyor. AK Partili belediyelere bakıyoruz. Arkalarına hükümetin desteğini aldıkları halde başarılı oldular mı? Hayır. Belediyecilik bizim işimiz. İzmir’e Milli Görüş eli değerse İzmir yaşanabilir bir şehir olur. Büyükşehir Belediyesi kaldırım belediyeciliği yapıyor. Hizmet belediyeciliğini ise ancak biz yaparız. Seçimin hemen ertesinde, 1 Nisan’da görüşelim. Herkes görecek ki, seçimde 1 Nisan şakası yapmış olacağız.” diye konuştu.

Eski Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Özüdoğru ise Milli Görüş’ün bir uyanış ve silkiniş hareketi olduğunu dile getirerek şöyle devam etti: “Bugün kongrede bir bayrak yarışı yapıyoruz. Bu milleti millet yapan inancın bayrağının devir teslim törenini yapıyoruz. Biz dünya mazlumlarının hamisi, zalimlerin hasmı, ezilenlerin dostu olmak istiyoruz.”

Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen kongreye siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.