Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sözen: Değerlerimizi korumada omurgalı duruş sergilemeye devam edeceğiz

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat'ın değerlerinin korunması noktasında omurgalı duruş sergilemeye devam edeceklerini söyledi. Manavgat'ın değerlerinin, bir bir Antalya Büyükşehir'e dosya dosya aktarılırken seslerini çıkarmayanların...

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2014 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2014 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sözen: Değerlerimizi korumada omurgalı duruş sergilemeye devam edeceğiz
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat'ın değerlerinin korunması noktasında omurgalı duruş sergilemeye devam edeceklerini söyledi.

Manavgat'ın değerlerinin, bir bir Antalya Büyükşehir'e dosya dosya aktarılırken seslerini çıkarmayanların gelecekte çocuklarına söyleyecekleri sözlerinin olmayacağını belirten Sözen, söz konusu Manavgat ve değerlerini koruma olunca belediye başkanlığı yapan dedesi Şükrü Sözen ile babası İbrahim Sözen gibi dik duruş sergilemeye ve omurgalı olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Manavgat'ın değerleri olan Oymapınar, Manavgat barajları, Side Limanı, Türkbeleni, plajlar, sahiller, büfeler, tüzel kişiliklerini kaybederek mahalleye dönüşen 80 köydeki mera ve tarım arazileri ile caddeleri elinden alınırken seslerini çıkaramayanları, çocuklarını yüzüne bakarak bir tek söz söyleme hakkına sahip olamayacağını ifade etti.

İlkeli, edepli, her görüşten ve fikirden insana saygılı siyaset yapmayı Manavgat'ta 3 dönem belediye başkanlığı yapan dedesi Şükrü Sözen ile 2 dönem belediye başkanlığı yapan babası İbrahim Sözen'den öğrendiğini belirten Başkan Sözen, "Dün büyüklerimiz Manavgat'ın menfaatlerini koruma noktasında nasıl omurgalı duruş sergilediyse bugün bende aynı duruşu sergilemeye devam edeceğim. Manavgat'ın değerleri hepimizin. Korunması noktasında dik duruş sergilemeye devam edeceğiz. Bu mücadelemizi de Manavgat'ın değerlerini gelecek nesillere en sağlıklı bir şekilde aktarmak için yapıyoruz." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.