Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Sorunları karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak el birliğiyle çözeceğiz"

Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, bölgenin sorunlarını çok iyi bildiğini, çözümlerini de el birliğiyle çözeceklerini söyledi. Kaymakam Günlü'ye göreve başladıktan sonra makamında hoşgeldin ziyaretleri başladı. Günlü'yü makamında...

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2015 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2015 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Sorunları karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak el birliğiyle çözeceğiz"
Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü, bölgenin sorunlarını çok iyi bildiğini, çözümlerini de el birliğiyle çözeceklerini söyledi.

Kaymakam Günlü'ye göreve başladıktan sonra makamında hoşgeldin ziyaretleri başladı. Günlü'yü makamında Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası(MESO) Başkanı Hasan Çelik, başkanvekili Mustafa Emre Şenli, denetim kurulu başkanı Mesut Şencan, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Yüksel, Ahmet Çağlar, Ali Erdal Şahin ve Osman Şeker ziyaret etti. katılımlarıyla gerçekleşen ziyarette yeni görevinin hayırlara vesile olması temenni edildi.

Manisa Turgutlu'da görev yaptığı süre içinde 13 meslek oda yöneticileriyle hep iç içe olduklarını belirten Kaymakam Günlü, burada da meslek odasıyla iç içe ve birlikte fikir alışverişinde bulunarak sorunların çözümünü sağlayacaklarını kaydetti.
Kendisinin Mersinli olması ve Antalya'yı da yakından tanıdığı için bölgeyi yakından bildiğinin altını çizen Günlü, "Her zaman birlik ve beraberliğe önem vereceğiz. Turgutlu'da olduğu gibi Manavgat'ta da meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarıyla karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak başarıları projelere imza atacağız." dedi.

MESO Başkanı Çelik, son zamanlarda artan terör olaylarına dikkat çekerek, Manavgat'ın Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonlarından biri olduğunu hatırlattı.
Turizmin hassas ve kırılgan bir yapıya sahip olduğunu dile getiren Çelik, bu konuda esnaf olarak Kaymakam Günlü'yü her zaman yanlarında görmek istediklerini kaydetti. Günlü de her zaman meslek kuruluşlarına destek olacaklarını, sorunları da her zaman karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, el birliğiyle çözeceklerini tekrarladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.