Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soma'daki Atatürk İlkokul öğrencilerine kırtasiye yardımı yapıldı

Manisa'nın Soma ilçesinde 13 Mayıs 2014 tarihinde yaşanan facianın ardından ilçedeki Atatürk ilkokul'unda okuyan öğrencilere LG Elektronics Türkiye'deki firması sosyal sorumluluk kapsamında 'Bir Fotoğraf Bir Mutlu Çocuk' projesi ile öğrencilere...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2014 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2014 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Soma'daki Atatürk İlkokul öğrencilerine kırtasiye yardımı yapıldı
Manisa'nın Soma ilçesinde 13 Mayıs 2014 tarihinde yaşanan facianın ardından ilçedeki Atatürk ilkokul'unda okuyan öğrencilere LG Elektronics Türkiye'deki firması sosyal sorumluluk kapsamında 'Bir Fotoğraf Bir Mutlu Çocuk' projesi ile öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttı.

Atatürk İlkokul'unda yapılan proje etkinliği kapsamında, Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, LG Elektronics Türkiye Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı Bengi Yalçın ile katılımları gerçekleşti. Proje kapsamında okulda maden şehit ve yaralısının okuyan 300 öğrencisine kırtasiye malzemelerinin dağıtımını gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili şirketin halkla ilişkiler ile sorumlusu Bengi Yalçın, "LG Elektronics Türkiye olarak, 'Bir Fotoğraf Bir Mutlu Çocuk' projesi kapsamında Soma'daki Atatürk ilköğretim okulunu seçtik. Okulun kendisine ve bütün öğrencilerine kırtasiye yardımında bulunduk. Bu dönem bütün öğrencilerimiz başarılı bir yıl geçirirler. Buna da bizim katkımız olursa bizde LG Elektronics Türkiye olarak çok memnun olacağız." diye konuştu.

Kaymakam Mehmet Bahattin Atçı da, "Proje kapsamında yapılan bu çalışmayla ilgili LG Elektronics Türkiye firmasına ve çalışan görevlilere teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.