Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SODES bilgilendirme çalışmaları devam ediyor

Yozgat'ta SODES 2015 Proje Çağrı Dönemi ile ilgili proje bilgilendirme çalışmaları devam ediyor. Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde gerçekleştirilen toplantıda, katılımcılara SODES çağrı döneminde yapabilecekleri çalışmalar hakkında...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2015 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2015 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SODES bilgilendirme çalışmaları devam ediyor
Yozgat'ta SODES 2015 Proje Çağrı Dönemi ile ilgili proje bilgilendirme çalışmaları devam ediyor. Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde gerçekleştirilen toplantıda, katılımcılara SODES çağrı döneminde yapabilecekleri çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Toplantıya Kaymakam Sinan Başak ve daire müdürleri katıldı. Yozgat Valiliği SODES İl Planlama Uzmanı Suat Bulut, katılımcılara, SODES çağrı döneminde yapılan değişiklikler hakkında bilgi verdi, 2014 başvuru formu ile 2015 başvuru formu arasındaki farklılıkları anlattı. Proje hazırlanırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini hatırlatan Suat Bulut, hazırlanacak SODES projeleri için başvuru ve değerlendirme süreçlerine yönelik tarihlerin belirlendiğini ifade etti. Bulut, bu kapsamda valiliğin 2015 yılı için proje başvurularının, SODES Bilgi Sistemi aracılığıyla ve yazılı olarak 15 Nisan 2015 tarihine kadar kabul edileceğini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.