Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sivil toplum örgütlerine trafik eğitimi

Hatay'ın Erzin ilçesinde, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri “Trafik Kuralları ve Sorunları” konusunda bilgilendirildi. Slayt gösterisi ile desteklenen seminerde; araba kullanırken telefonla konuşulmaması, hız sınırlarına uyulması...

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2015 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2015 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivil toplum örgütlerine trafik eğitimi
Hatay'ın Erzin ilçesinde, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri “Trafik Kuralları ve Sorunları” konusunda bilgilendirildi. Slayt gösterisi ile desteklenen seminerde; araba kullanırken telefonla konuşulmaması, hız sınırlarına uyulması ve trafikte yapılmaması gereken bazı davranışlar anlatıldı.

Etkinlikte konuşan Emniyet Müdür Vekili Mustafa Ateş, araç ve motosiklet kullanımında uyulması gereken kurallar hakkında bilgi verdi.

Emniyet kemeri konusuna da değinen Mustafa Ateş “5 dakikalık yol gideceğim takmasak ne olur” şeklinde düşünülmemesi gerektiğini söyleyerek emniyet kemerinin hayat kurtardığını belirtti. Bu konuda kendisinden örnek veren Mustafa Ateş, geçmiş yıllarda önemli bir trafik kazası geçirdiğini, takmış olduğu emniyet kemerinin kendisini kurtardığını belirtti.

Ateş, ilçede motosiklet kullanımının yoğun olduğunu, kurallara uyulmadan kullanılan motosikletlerin trafiği olumsuz yönde etkilediğini ve kazalara davetiye çıkardığını belirtti.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.