Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siverek Belediyesi'nden halka açık sıra gecesi

Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü sıra gecesi geleneğinin gelecek kuşaklara aktırılması amacıyla Belediye Sosyal Tesisleri tarihi Paşa Konağı'nda halka açık sıra gecesi düzenledi. Belediye halk günü etkinliği kapsamında...

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2014 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2014 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siverek Belediyesi'nden halka açık sıra gecesi
Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü sıra gecesi geleneğinin gelecek kuşaklara aktırılması amacıyla Belediye Sosyal Tesisleri tarihi Paşa Konağı'nda halka açık sıra gecesi düzenledi.

Belediye halk günü etkinliği kapsamında düzenlenen gecede vatandaşlara çiğköfte ikramında bulunuldu. Belediye Halk Müziği Korosu yörenin türkülerini seslendirdi, vatandaşlar türküler eşliğinde halay çekti.

Halk günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen sıra gecesinin her Cuma akşamı yapılacağını belirten Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Postacı, "Amacımız geleneklerimizin yok olmaması ve gelecek kuşaklara aktarılmasıdır. Sıra gecesinde halk müziğimizi, halk oyunlarımızı gelecek kuşaklara aktarırken bir yandan da sosyal yaşamı canlandırıp vatandaşlarımızı yaşamın stresinden bir nebze olsa uzak tutmaktır." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.