Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Siverek Belediye Başkanı Yılmaz Hacıömer Mahallesini ziyaret etti

Şanlıurfa Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz mahalle toplantılarına devam ediyor. Her hafta iki mahalle muhtarlığını ziyaret ederek, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yılmaz mahalle toplantıları kapsamında...

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2015 18:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2015 18:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Siverek Belediye Başkanı Yılmaz Hacıömer Mahallesini ziyaret etti
Şanlıurfa Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz mahalle toplantılarına devam ediyor. Her hafta iki mahalle muhtarlığını ziyaret ederek, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yılmaz mahalle toplantıları kapsamında beraberinde başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle Hacıömer Mahallesine giderek Mahalle Muhtarı Muzaffer Pıçak ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Muhtarı ve sakinlerle mahalle sorunlarıyla ilgili sohbet eden Başkan Yılmaz, kenti halkla beraber idare etmek kentin sorunlarına birlikte sahip çıkıp çözümü birlikte bulmanın önemine değinerek şunları kaydetti: “Sorunlardan haberdarız, takipçisiyiz. El birliğiyle kentimizi daha güzel yarınlara taşıyıp, asıl sahibi olan çocuklarımıza güzel ve yaşanabilir bir şehir sunmak asıl hedefimizdir”

Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Yılmazın ziyaretinden memnunluk duyduklarını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.