Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sivas’ta Yunus Koca için gıyabi cenaze namazı kılındı

Diyarbakır’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti Gençlik Kolları eski Başkanı Yunus Koca için Sivas’ta gıyabi cenaze namazı kılındı.Cenaze namazının ardından basına açıklama yapan AK Parti Gençlik Kolları...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2015 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2015 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivas’ta Yunus Koca için gıyabi cenaze namazı kılındı
Diyarbakır’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden AK Parti Gençlik Kolları eski Başkanı Yunus Koca için Sivas’ta gıyabi cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazının ardından basına açıklama yapan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Burak Kuruçay, Yunus Koca’nın hayalindeki Diyarbakır ile ilgili yazdıklarını okuyarak şunları söyledi: ‘Ne güzel bahar gelecekti memleketime, Karadeniz Dağları'nda Horon tepecek, Cudi'de halaylar çekecektik beraber… Hayalet şehir Diyarbakır... Şehirde bütün kepenkler kapalı. Gökyüzünde helikopterler, caddelerde zırhlı güvenlik araçları var. İlçelerden insanlar göç ediyor. Ne için? Bu şehirde çocukların umudu yok. Annelerin yüreği ağzında. Babalar kara kara düşünüyor. Gençler yine anlamsız şekilde ölüyor. Mutlu musunuz? Bir tarafta teknesi batıp, kıyılara vuran çocuk yaşta mülteci bedenleri, bir tarafta bombalarla parçalanmış çocuk bedenleri… Yuhh bize bee...! Bugünlerde vicdanı rahat uyuyan var mıdır? Hadi yüreğiniz yetiyorsa mezara Türklüğünüzü, Kürtlüğünüzü götürün. Kimse size ırkın ne diye sormayacak. Rabbin kim diye soracaklar efendi’. Senin yazdıklarının üzerine koyacak bir şeyimiz yok Yunus. Rabbim bize, senin o büyük hayallerini gerçekleştirmeyi, memleketimizin her yerinde barışı, huzuru ve kardeşliği hâkim kılarak, sana kıyan insanlık düşmanlarını kahretmeyi nasip etsin.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.