Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sivas’ta halk otobüsleri denetlendi

Sivas'ta özel halk otobüsleri denetlendi. Denetimlerde cam filmi, havalı korna, muayene, aksesuar, bıçak, sopa ve yaralayıcı cisimler gibi bazı kontrollerde bulunuldu. Denetimlerde 'Seyrüsefer Yönetmeliği’ne aykırı olan araçlara cezai işlem...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2015 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2015 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivas’ta halk otobüsleri denetlendi
Sivas'ta özel halk otobüsleri denetlendi. Denetimlerde cam filmi, havalı korna, muayene, aksesuar, bıçak, sopa ve yaralayıcı cisimler gibi bazı kontrollerde bulunuldu. Denetimlerde 'Seyrüsefer Yönetmeliği’ne aykırı olan araçlara cezai işlem uygulandı.

Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün organizesiyle halk otobüsleri denetime tabi tutuldu. Zabıta Trafik ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı denetimlerde ekipler; cam filmi, havalı korna, muayene, aksesuar, bıçak, sopa ve yaralayıcı cisimler gibi bazı kontrollerde bulundu. Araçların cam filmleri ve havalı kornaları sökülüp, kesici ve yaralayıcı maddelere de el konulan denetimlerde Seyrüsefer Yönetmeliği’ne aykırı olan araçlara cezai işlem uygulandı.

Vatandaşın güvenli ve huzurlu bir şekilde seyahat etmeleri için bu tür denetimlerin yapıldığını kaydeden Sivas Belediyesi Ulaşım Koordinatörü Erdoğan Yuvacı, “Cumhuriyet Üniversitesi öğretim yılı başlayacak. Yapmamız gereken aylık kontrollerimizi yapmaktayız. Sivas Emniyet Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde araçlar içerisinde bulunması gereken veya bulunmaması gereken cihaz, alet, hırdavat gibi cisimleri kontrol ediyoruz. Seyrüsefer Yönetmeliği’nde uygunluğunu denetliyoruz. Şoförlerimizin GBT sorgularıyla, halkımızın huzur ve güven içerisinde toplu taşım araçlarını kullanması için gerekli tedbirleri alıyoruz” diye konuştu.

Öte yandan Yuvacı, toplu taşım araçlarına yönelik yapılan denetimlerin ilerleyen günlerde de devam edeceğini ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.