Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sınıflararası veliler voleybol turnuvasında kupa heyecanı yaşandı

Ağrı Özel Nizamiye kolejinde sınıflararası veliler voleybol turnuvası sona erdi. Veliler arasında yapılan voleybol turnuvası öğrenci, veli, öğretmen ve aileler arasında büyük bir heyecan yanında güzel kaynaşma ve tanışmalara da sebep...

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2015 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2015 14:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sınıflararası veliler voleybol turnuvasında kupa heyecanı yaşandı
Ağrı Özel Nizamiye kolejinde sınıflararası veliler voleybol turnuvası sona erdi. Veliler arasında yapılan voleybol turnuvası öğrenci, veli, öğretmen ve aileler arasında büyük bir heyecan yanında güzel kaynaşma ve tanışmalara da sebep olduğu belirtildi.

Bütün sınıfların velilerin katıldığı voleybol turnuvasında kupayı 4B sınıfı kazandı. Finale kalan 4B ve 6C arasında kıyasıya bir maç yaşandı. Öğretmen, veli, aile ve öğrencileri seyirci olarak katıldığı kupa maçını 3-2 4B sınıfı kazandı.

Turnuva sonrası düzenlenen kupa töreninde konuşan Kolej Müdür Yardımcısı Hakan Yıldırım, bütün veli, aile ve öğretmenler teşekkür etti. Büyük bir heyecana ve katılımın gerçekleştiğini belirten Yıldırım, amacın veliler arasında, aile ve öğretmenler arasında kaynaşmayı ve tanışmayı sağlamaktır. Centilmenlik ve kardeşlik kazanmıştır. Herkes bu heyecan ve kardeşliği yaşadı. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir." dedi.

Daha sonra kupayı kazanan 4B sınıfına kupa ve madalyalar verildi. Diğer ikinci ve üçüncü olan takımlara madalyalar öğrenciler tarafından velilerine takıldı. Hatıra fotoğrafı toplu çekim ardından ikramlar sunuldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.