Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sincan’da 'Anne ve Çocuk Oyun Evi' hizmete açıldı

Aile içinde yaşanan anne çocuk iletişim sorunlarının ortadan kaldırılması, anne ile çocuk arasındaki bağın daha sağlıklı olması, anne-çocuk kaynaşması ve iletişimlerini kuvvetlendirmek için "Anne ve Çocuk Oyun Evi" Sincan’da hizmete...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sincan’da 'Anne ve Çocuk Oyun Evi' hizmete açıldı
Aile içinde yaşanan anne çocuk iletişim sorunlarının ortadan kaldırılması, anne ile çocuk arasındaki bağın daha sağlıklı olması, anne-çocuk kaynaşması ve iletişimlerini kuvvetlendirmek için "Anne ve Çocuk Oyun Evi" Sincan’da hizmete açtı.

Anne ve çocuklarının birlikte zaman geçirip oyun oynadığı Ev’deki şart koşulan kural, anne ve çocuğun birlikte oyun oynaması. Sadece çocuğun değil annenin de oyunlara eşlik ettiği ev, hafta içi her gün açık olacak. Sincan Belediyesi tarafından açılan oyun evinde aynı zamanda, aile içi iletişimi kuvvetlendirmek için evlilik okulları açıp seminerler düzenleniyor. Temelli’de bulunan Sincan Belediyesi Ek Hizmet Binası’nın üst katında açılan Anne ve Çocuk Oyun Evi’nde çocuk oyun gurupları ve oyuncaklar bulunuyor. Eve gelen ailelerden çocuklarına oyun esnasında eşlik etmeleri. Böylelikle anne ve çocuğun birlikte zaman geçirerek aradaki bağın ve iletişimin güçlenmesini amaçlanıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.