Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silopi Emniyet Müdürlüğü 80 öğrenciyi geziye götürdü

Şırnak’ın Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından hazırlanan "Kardeşlik Buluşuyor" projesi kapsamında 80 öğrenci ve 12 idareci, beş günlük geziye gönderildi. İlköğretim ve lise öğrencilerinden...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Silopi Emniyet Müdürlüğü 80 öğrenciyi geziye götürdü
Şırnak’ın Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından hazırlanan "Kardeşlik Buluşuyor" projesi kapsamında 80 öğrenci ve 12 idareci, beş günlük geziye gönderildi.

İlköğretim ve lise öğrencilerinden oluşan grup, bu sabah Konya ve Nevşehir gezisine uğurlandı. İki otobüsle yola çıkan öğrencilerin sevinçli olduğu görüldü. Gittikleri yerlerde tarihî ve kültürel yerleri gezecek olan öğrenciler, beş yıldızlı otelde konaklayacak. Öğrencilerden İsmail Ayan, “İlk kez böyle bir geziye katılıyorum. Çok mutluyum. Geziyi düzenleyenlere teşekkür ediyorum.” dedi. Mustafa Tütün de, “İyi bir etkinlik olacağını düşünüyorum. Daha önce görmediğim yerleri gezeceğim. Bundan dolayı mutluyum.” şeklinde konuştu. Pelin Nayci ise ilk kez geziye gideceğinden dolayı çok heyecanlı ve sevinçli olduğunu söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.