Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Silifkeli turizmciler, 1. Karaman Turizm Çalıştayı'na katıldı

Silifke Turizm Derneği üyeleri ve Silifke Kent Konseyi Turizm Çalışma grubu üyeleri, 1. Karaman Turizm Çalıştayı'na katıldı.Karaman Ticaret ve Sanayi Odası ve Mevlana Kalkınma Ajansı işbirliğiyle düzenlenen Karaman ilinin kültür ve inanç...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2015 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2015 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Silifkeli turizmciler, 1. Karaman Turizm Çalıştayı'na katıldı
Silifke Turizm Derneği üyeleri ve Silifke Kent Konseyi Turizm Çalışma grubu üyeleri, 1. Karaman Turizm Çalıştayı'na katıldı.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası ve Mevlana Kalkınma Ajansı işbirliğiyle düzenlenen Karaman ilinin kültür ve inanç turizmi potansiyelinin tanıtılması amaçlı çalıştaya katılan Silifke Turizm Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Küçük, "Silifke Turizm Derneği olarak katıldığımız çalıştayda Silifke için güzel projeler elde ettik. Program dâhilinde Karaman’ın tarihi doğal güzelliklerini, turizmde öne çıkan ürünlerini gördük." dedi.

Silifke Kent Konseyi Başkanı Rifat Karaduman ise "1. Karaman Turizm Çalıştayı'ndan Silifkemiz ve bölgemiz adına olumlu güzel kazanımlarla döndük. Çalıştay ve gezi esnasında davetli tur operatörleri ile görüşmelerimizde artık kitlesel turizmden daha çok kültürel, yöresel, eko turizm üzerine bilgiler aldık. Silifke’miz ve diğer iller ile ortak program yapılması konusunda hem fikre vardık. Karaman’ın Silifke’mize yakınlığı sebebi ile ilçemizde programa dahil etmeleri konusunda anlaştık. Tur operatörleri Konya, Karaman, Silifke, Mersin olarak da bizleri programlarına dahil edecekler. Tur operatörleri yakın zamanda Silifkemize gelerek ilçemiz turizm değerleri, ürünlerini tespit ve program çalışmaları yapacağız. Konya, Karaman, Silifke, Mersin şeklinde başlayacak olan tur programlarına Silifke doğal güzellikleri, ören yerleri, değerleri, otelleri, plajları, yat turları ve esnafları ile program ortağı olacağız. Konya, Karaman, Silifke ekseninde turizm havzası oluştursak oralara gelen turistleri denizle buluşturacağız." açıklamasında bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.