Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şifa’da pastalar yarıştı

Özel Erzurum Şifa Hastanesi’nde ayda bir düzenlenen geleneksel kahvaltı toplantısına yaş pasta yarışması damgasını vurdu. Hastanenin Burç salonunda bir araya gelen hastane çalışanları yaş pasta sürpriziyle karşılaştı. Doktor ve idarecilerden...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2015 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2015 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şifa’da pastalar yarıştı
Özel Erzurum Şifa Hastanesi’nde ayda bir düzenlenen geleneksel kahvaltı toplantısına yaş pasta yarışması damgasını vurdu.

Hastanenin Burç salonunda bir araya gelen hastane çalışanları yaş pasta sürpriziyle karşılaştı. Doktor ve idarecilerden oluşan jüri, birinciyi belirlemek için büyük gayret gösterdi. Puanlama sonunda Şifa Hastanesi kreş eğitmenlerinden Fatma Oral’ın Orkide adlı pastası birinci, tıbbi sekreter Serpil Demircioğlu’nun Sümbül adlı pastası ikinci, hasta kabul çalışanlarından Sermin Güven’in Lale isimli pastası ise üçüncü seçildi.

Erzurum Şifa Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga, "Her ayın son haftası geleneksel olarak düzenlediğimiz 'ayın elemanı' programına farklı bir format ekledik. Bundan böyle her ay hastane çalışanlarının farklı becerilerini ortaya çıkaracak faaliyetler de yapacağız. Tatlıdan yola çıkıp yaş pasta ile kapıları açtık. Sonuçta birinciyi seçmek için zorlandığımız bu güzel pastalar ortaya çıktı. Bu yarışmayla arkadaşların mutfak becerilerini de hep beraber görmüş olduk. Sonuçta Fatma Oral kardeşimizin yaş pastası birinci seçildi, kendilerini tebrik ediyorum. Bir sonraki ay başka bir alanda tekrar birinciyi seçmek için toplanacağız." dedi.

Diğer taraftan hastane çalışanlarının oyları sonucu ayın elemanı olarak Anestezi Teknikeri Fatih Akpınar seçildi. Fatih Akpınar’a hediyesini başhekim Genel Cerrah Opr. Dr. Sabahattin Dalga verdi. Yaş pasta yarışmasında birinci olan Fatma Oral’ın hediyesini ise Şifa Hastanesi genel cerrahlarından Prof. Dr. Durkaya Ören takdim etti. Program, yaş pastaların ikramıyla sona erdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.