Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sıcaktan bunalan kuşların imdadına süs havuzları yetişti

Yurt genelinde etkili olan sıcaklar Çorum'da da etkili oluyor. Sıcaktan bunalan insanlar bir şekilde serinlemenin yolunu buluyor ama hayvanlar insanlar kadar şanslı değil.     Çorum Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre...

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2014 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2014 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sıcaktan bunalan kuşların imdadına süs havuzları yetişti
Yurt genelinde etkili olan sıcaklar Çorum'da da etkili oluyor. Sıcaktan bunalan insanlar bir şekilde serinlemenin yolunu buluyor ama hayvanlar insanlar kadar şanslı değil.

    Çorum Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre hem insanlar hem de hayvanlar için hayat kaynağı olan suya ulaşmak doğadaki diğer canlılar için o kadar kolay olmadığı belirtildi. Şehrin dört bir yanına yapılan 32 kavşaktaki süs havuzları kavurucu sıcaklarda kuşların imdadına yetiştiği kaydedildi.

    Açıklamada ''Saat Kulesi, Yazı Çarşı, Namazgah, Ulucami Milönü, Akşemseddin olmak üzere şehrin birçok yerinde yapılan süs havuzlarında kuşlar ve sokak hayvanları suya ulaşma imkanı buldu. Görsel amaçlı yapılan süs havuzlarının böyle hayırlı bir sonuca dönüşmesi insanları duygulandırıyor. Özellikle Saat Kulesi yanındaki havuzda kuşların su ile dansını seyreden vatandaşlar, belediyenin yapmış olduğu bu hizmetin ne kadar isabetli olduğunu söylüyor.'' denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.