Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seyhan Belediyesi, çalışanlarına karpuz dağıttı

Kışın vatandaşlara ‘portakal’ dağıtarak ‘vitaminli belediye’ unvanı alan Seyhan Belediyesi, yaz sıcağında çalışanlarına hem besleyici hem serinletici özelliği olan karpuz dağıtmaya başladı.Yaz aylarının gelmesi ve artan hava...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Seyhan Belediyesi, çalışanlarına karpuz dağıttı
Kışın vatandaşlara ‘portakal’ dağıtarak ‘vitaminli belediye’ unvanı alan Seyhan Belediyesi, yaz sıcağında çalışanlarına hem besleyici hem serinletici özelliği olan karpuz dağıtmaya başladı.

Yaz aylarının gelmesi ve artan hava sıcaklıklarıyla birlikte en çok tüketilmesi gereken meyvelerin başında karpuz geliyor. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bol su içermesi ve serinletici özelliği nedeniyle bu kez de karpuz dağıtmaya karar verdi.

Seyhan Belediyesi tarafından doğrudan üreticiden temin edilen iki kamyon dolusu karpuz öncelikle sahada görev yapan belediye temizlik işçilerine dağıtıldı. Karpuzlar daha sonra park ve bahçeler müdürlüğü ile sahada görev yapan diğer birimlerde çalışanlara verildi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kış aylarında gerçekleştirilen portakal dağıttıklarını hatırlattı. Karalar şunları söyledi; “Kışın portakal ağaçlarda kaldı biliyorsunuz, biz de ‘vitaminli belediye’ olarak portakal aldık ve halka dağıttık. Bu şekilde hem portakal üreticilerine yardımcı olmuş olduk, hem de kış mevsiminde maddi imkânsızlıkları nedeniyle portakal alamayan ve bu eksiklik nedeniyle grip nezle olan kardeşlerimize bir nebze de olsa yardımımız oldu.”

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yaz sıcakları nedeniyle çokça tüketilmesi gereken karpuz dağıtımıyla ilgili olarak da şöyle dedi; “Bu yıl karpuz tarlada kaldı. Biz de tıpkı narenciye meselesinde olduğu gibi karpuzu direk üreticisinden aldık. Şimdi siz değerli çalışanlarımıza dağıtacağız. Aslında yazın karpuz en vazgeçilmez meyvedir öyle değil mi? Bol su içeriyor, serinletiyor. Çok da faydalı ayrıca. Herkese öneririz karpuz yemeyi. En faydalı meyvelerden bir tanesi yazın.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.