Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Servis sürücülerine eğitim semineri

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, eğitim ve öğretim döneminin başlaması ile birlikte öğrencilerin ve okul taşıtlarının karıştığı trafik kazalarını önlemek amacıyla servis sürücülerine yönelik seminer düzenledi.     Kırıkkale...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2014 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2014 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Servis sürücülerine eğitim semineri
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, eğitim ve öğretim döneminin başlaması ile birlikte öğrencilerin ve okul taşıtlarının karıştığı trafik kazalarını önlemek amacıyla servis sürücülerine yönelik seminer düzenledi.

    Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, eğitim ve öğretim döneminin başlaması ile birlikte Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu'nda eğitim semineri düzenlendi. Kırıkkale Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Hacı Ömer Aktürk okul servis şoförlerine slayt eşliğinde, trafikte uymaları gerekin kurallar hakkında bilgiler verdi. Düzenlenen seminere çok sayıda servis şoförü katıldı. Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Hacı Ömer Aktürk, eğitim ve öğretim Yılının başlamasıyla birlikte trafik yoğunluğunun artacağını söyledi.

    Öğrencilerin ve okul taşıtlarının trafik kazalarına karşı bütün önlemlerini aldıklarını açıklayan Aktürk, "İl Emniyet Müdürlüğü olarak ilk ve orta dereceli okulların önünde ekiplerimiz link gezecek. Kurallara uymayan sürücülere uyarılacak. Kurallara uymamaya devam eden sürücülere ise, kanunun ön gördüğü şekilde cezai işlem uygulanacak." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.