Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sergi materyalleri köy okulundaki çocuklara dağıtılacak

Atatürk Üniversitesi (AÜ) Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, çocuk gelişimini anlatan bir sergi açtı. Öğrenciler açılan serginin sonunda yapılan materyalleri köy okulundaki çocuklara dağıtacak. 200 öğrencinin...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sergi materyalleri köy okulundaki çocuklara dağıtılacak
Atatürk Üniversitesi (AÜ) Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri, çocuk gelişimini anlatan bir sergi açtı. Öğrenciler açılan serginin sonunda yapılan materyalleri köy okulundaki çocuklara dağıtacak.

200 öğrencinin el emeği ile hazırladığı oyuncak, maket ve süs eşyalarından oluşan serginin açılışı Meslek Yüksek Okulu kantininde gerçekleştirildi. Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Erdoğan, Çocuk gelişimi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ali Seven, Öğretim Görevlileri ve öğrenciler sergiye ilgi gösterdi. Sergide çocuk gelişimi bölümü 1’inci sınıf öğrencileri Mehtap Keklik, Elif Buğa, Merve Nur Deniz ve İlayda Deper’in yaptığı, Erzurum’un yeni simgesi olan Atlama Kuleleri maketi sergide en çok ilgi gören maketler arasında oldu.

Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Erdoğan “Çocuk Gelişimi bölümüne okuyan öğrencilerimiz her yıl bu tür çalışmalar yapmaktadır. Her geçen gün ise daha iyisini yapmakta, okulumuzda bu tür etkinliklerin yapılmasından memnunuz.” dedi.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.