Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Semerkad Vakfı’nın kermesi dualarla açıldı

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarına hayır ve hizmet amaçlı çalışmalar sürdüren Semerkand Vakfı Rasathane Şubesi’nin düzenlediği kermes dualarla açıldı. Kermes açılışına katılan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, kermesin...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Semerkad Vakfı’nın kermesi dualarla açıldı
Çeşitli sivil toplum kuruluşlarına hayır ve hizmet amaçlı çalışmalar sürdüren Semerkand Vakfı Rasathane Şubesi’nin düzenlediği kermes dualarla açıldı. Kermes açılışına katılan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, kermesin bol kazanç getirmesi ve hayırlara vesile olması dileklerini iletti.

Semerkand gönüllülerinin el emeği göz nuru ürünlerinin satışa çıktığı, damaklara ve gözlere hitap eden çok çeşitli el yapımı yemeklerin bulunduğu hayır kermesi, Osmaniye Caddesi'nde açıldı. Kermesin açılışına İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, Semerkand Vakfı Rasathane Şube Başkanı Celalettin Yeşil, şube müdürü Recep Geçit, kermes sorumlusu Kani Can, Musa Özmert ve vatandaşlar katıldı. Vatandaşlardan büyük ilgi gören kermeste konuşan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Bu tür hayır kermesleri açarak ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olunmasına vesile olması güzel bir olgu. Hayırsever vatandaşların destekleriyle Semerkand gönüllülerinin büyük bir gayret ve şevk ile düzenledikleri kermesin bol kazançlar getirmesini diliyorum." şeklinde konuştu.

Kermesi gezen Başkan Demirtaş’a bayanlar el yapımı pasta ikram etti. Kermes 15 gün boyunca ziyarete açık kalacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.