Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Selamet 'hesap' veriyor

Adana'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce 'Hesap Verebilir Yönetim ve Öğretmenler Buluşması Projesi' kapsamında 50 gönüllü öğretmen, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet ile bir araya geldi.Nezihe Yalvaç Otelcilik ve Turizm Meslek...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Selamet 'hesap' veriyor
Adana'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce 'Hesap Verebilir Yönetim ve Öğretmenler Buluşması Projesi' kapsamında 50 gönüllü öğretmen, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet ile bir araya geldi.

Nezihe Yalvaç Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’ndeki toplantıya katılan öğretmenler, Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerince sanat müziği eşliğinde karşılandı. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet, eğitimde kalite ve başarı çıtasını yukarılara taşımak için, proje kapsamında il genelinde ayda 50 öğretmen olmak üzere, 10 ayda toplamda 500 öğretmen ile bir araya geleceklerini söyledi. Proje kapsamında yeni eğitim sistemi, eğitimdeki talep ve beklentiler, öğretmenlerin edindikleri deneyimleri birbirlerine aktarmalarını hedeflediklerini belirten Selamet, "Okullarımızda toplantılar yaparak öğretmenlerimizle bir araya geliyoruz. Öğretmenlerimizle iletişimi güçlendirmek adına sosyal medya araçlarını olabildiğince fazla kullanıyoruz. Yaptığımız iş ve işlemlerde hesap verebilirliği, öğretmenlerimizin sorunlarını ve taleplerini karşılıklı olarak dinlemek üzere bir araya gelmeyi planladık. Bu amaçla il yöneticilerimizi öğretmenlerimizle buluşturduk." dedi.

Milli Mensucat Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Muhammet Sıddık Özdemir, öncesinde toplantının amir-memur ilişkisi şeklinde olacağını düşündüğünü ancak samimi bir ortam bulduğunu söyledi. Özdemir, toplantıda, öğretmenlere sahip çıkılmasını ve fikirlerine saygı duyulmasını görmekten mutluluk duyduğunu anlattı. Selamet, oldukça verimli ve mutlu bir ortamda geçen toplantının ardından öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.