Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şekerbank, MESO'nun yıllık aidatının yarısını üreten kartla ödeyecek

Şekerbank, Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası(MESO) ile imzaladığı protokol kapsamında 'üreten kart' sahibi üyelere ödeyecekleri yıllık aidatın yarısını karşılayacağı bildirildi. Şekerbank Manavgat Şubesi MESO arasında devam eden...

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2015 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2015 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şekerbank, MESO'nun yıllık aidatının yarısını üreten kartla ödeyecek
Şekerbank, Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası(MESO) ile imzaladığı protokol kapsamında 'üreten kart' sahibi üyelere ödeyecekleri yıllık aidatın yarısını karşılayacağı bildirildi. Şekerbank Manavgat Şubesi MESO arasında devam eden turizme beş yıldızlı destek paketine ek olarak sunulan üreten kart için protokol imzaladı. Şekerbank, üreten kart ile ilgili Türkiye’de pilot bölge olarak ilk imzayı MESO ile attığı belirtildi.

MESO'da düzenlenen törenle Şekerbank Manavgat Şube Müdürü Yıldıray Özkan ile MESO Başkanı Hasan Çelik imza attı. Protokol ile üreten kart sahibi odaya kayıtlı üyelerin MESO'ya 2015 yılında ödeyecekleri yıllık üyelik aidatlarının yarısı Şekerbank tarafından karşılanacağı kaydedildi. Şekerbank Manavgat Şube Müdürü Yıldıray Özkan, yaptığı açıklamada, turizme beş yıldızlı destek paketi ile MESO'ya kayıtlı işletmelere, yeni sezona hazırlanırken sadece kredi değil, hem finansman hem de destek hizmetleri içeren bankacılık çözümleri sunmaya devam ettiklerini söyledi. Özkan, şu bilgileri verdi: "Bu paketin yanında işletmeler için yeni imzaladığımız protokol sayesinde, odaya kayıtlı üyelerin, hem business kart hem de banka kartı özelliği ile Avrupa ve Türkiye’de ilk ve tek kart olan üreten kart ile ticari alışverişlerinde ödeme yaparken esneklik sağlıyor, 7 gün 24 ATM’den taksitli ticari kredi başvurusu yapılabilmesinin yanı sıra onaylanan kredilerin ATM’den çekilebilmesine de imkan veriyoruz."

Özkan, üyelerin üreten kart almaları doğrultusunda, MESO 2015’te ödeyecekleri yıllık üyelik aidatlarının yarısının Şeker bank tarafından karşılanacağını ve üreten kart aidat ücreti olan 75 lirayı almayacaklarını kaydetti. Üreten kart ile esnaf ve işletme sahiplerine tüm bankacılık ürünlerini tek bir hesap özetiyle, yani tek bir ekstre ile takip edebilmelerini sağladıklarının altını çizen Özkan, üreten kart, yurt içinde ve dışında şirket harcamalarında kullanılmak üzere şirket adına yetkili çalışanlara da verildiğini ifade etti. Özkan, "Bu özelliği sayesinde şirket çalışanlarının yaptığı harcamalar da tek bir hesap özeti sayesinde kolayca takip edilebiliyor. Üreten kart; oda üyelerine, iş yaptıkları bayi, distribütör ya da toptancı firmalarda pratik, güvenli ve düşük maliyetli bir ödeme sistemi kullanma imkanı sunuyor. Oda üyeleri, ödemelerini mal alımı yapılan firma ile anlaşılan vadede belli bir limit dahilinde yapabiliyor." ifadesini kullandı.

MESO Başkanı Hasan Çelik'te yaptığı konuşmada, üreten kart işbirliğini tüm üyeleriyle birlikte desteklediklerini söyledi. Şekerbank’ın işletmeler için başlattığı kampanyalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Çelik, şu açıklamada bulundu: "Şekerbank perakende bankacılık genel müdür yardımcısı Gökhan Bey’den esnaflarımız için böyle bir proje talep etmiştik. Onlarda sağ olsunlar şartsız koşulsuz sadece üreten kart alan esnaflarımızın hemen 2015 yılı aidat borçlarının yarısı olan 120 lirayı Şekerbank karşılayacak."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.