Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit ailelerine ücretsiz yemek veriyor

Tekirdağ merkezde bulunan bir restoranda, şehit ailelerine ücretsiz yemek veriliyor. Bu vatanda için canlarını feda eden şehitlere bir vefa için uzun zamandır bu hizmeti verdiklerini ifade eden işletme sahibi şunları kaydetti: “Amacım hor görmek...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ merkezde bulunan bir restoranda, şehit ailelerine ücretsiz yemek veriliyor.

Bu vatanda için canlarını feda eden şehitlere bir vefa için uzun zamandır bu hizmeti verdiklerini ifade eden işletme sahibi şunları kaydetti: “Amacım hor görmek değil, ailelerimiz için elimizden gelen ne varsa bunun en iyisini yapabilmektir. Gıda sektöründe olduğumuz için bu yönde yardımcı olmak istedik. Onların burada yemek yemesi, onların paralarının olmadığı, yardıma muhtaç olduğu anlamına geldiği için değil, biz sadece onlarla elimizde olanı paylaşmak için bu hizmeti veriyoruz. Herkesin bu yönde hizmet vermesi gerekiyor. Hangi işi yaptıkları önemli değil, önemli olan taşın altına elini koymak ve paylaşmaktır.”

Restoranın uzun zamandır müşterisi olduğu ifade eden bir vatandaş da, “Bu duyarlılığı, bu güzel hizmeti büyükten küçüğe bütün esnafların göstermesi gerekiyor. Bu hizmeti veren kardeşlerimi kutluyorum.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.