Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehit ailelerinden bayrak asma kampanyası

Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği, artan terör olayları ve gelen şehit haberleri üzerine ev ve iş yerlerine asılmak üzere bayrak kampanyası başlattı. Torunlu, dernek olarak bayrak asmayan iş yerlerinden alışveriş yapılmaması yönünde...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2015 19:14
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2015 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şehit ailelerinden bayrak asma kampanyası
Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Derneği, artan terör olayları ve gelen şehit haberleri üzerine ev ve iş yerlerine asılmak üzere bayrak kampanyası başlattı. Torunlu, dernek olarak bayrak asmayan iş yerlerinden alışveriş yapılmaması yönünde karar aldıklarını söyledi.

Kampanyanın amacı hakkında bilgiler veren dernek başkanı Mümtaz Torunlu, "Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde tek ihtiyacımız birlik ve beraberliktir. Tüm esnafımızı bayrak asmaya davet ediyorum. Terör, Türkiye'de yaşayan herkesin ortak sorunudur. Bu sorunu kimse görmezden gelemez ve 'bana ne' diyemez. Türk-Kürt ayrımı yapmaksızın herkesi bu kampanyamıza katılmaya davet ediyorum. Türk bayrağı, Türküyle, Kürdüyle bu topraklar üzerine yaşayan herkesi bir çatı altına toplayan ortak paydamızdır. Teröre karşı dik duruşumuzu göstermek için Türk bayrağı olmayan işyerlerinden alışveriş yapmayacağız, Türk bayrağı olmayan toplu taşıma araçlarına binmeyeceğiz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.