Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehir imarı için toplantı yapıldı

Ağrı Belediye eş başkan yardımcısı Ömer Polat ile belediye imar komisyon başkanı Ağrı’da serbest çalışan mimar, harita mühendisleri ile şehir planlamacıları ile belediye hizmet binasında 2. defa bir bir araya geldi.Ağrı'da imar planı,...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2014 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2014 09:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ağrı Belediye eş başkan yardımcısı Ömer Polat ile belediye imar komisyon başkanı Ağrı’da serbest çalışan mimar, harita mühendisleri ile şehir planlamacıları ile belediye hizmet binasında 2. defa bir bir araya geldi.

Ağrı'da imar planı, imar planı düzenlemesi ve eksiklikleri nasıl düzenlenir, kentte yaşanan sıkıntıların nasıl düzeltileceğine yönelik tartışmalar yapıldı. Toplantıda konuşan Ağrı Belediye Eş Başkan Yardımcısı Ömer Polat, “Biz bu kentin imar planını düzeltmek için sizlerle ortaklaşa çalışacağız. Bu çalışmaları sadece belediyede çalışan üç ya da dört arkadaşın yapması doğru değil. Bundan sonra piyasada çalışan ve tecrübesi bizden daha tecrübeli olan arkadaşlarla ortaklaşarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz burada bulunan arkadaşlara güveniyoruz. Çünkü hepimiz Ağrılıyız. Onun için Ağrı’nın daha güzel ve estetik olabilmesi hepimizin ortak amacıdır. Tecrübe ve eğitim konusunda sizlere ihtiyacımız var. Bu imar konusunda sizlerle ortak hareket etmemiz bizim için çok önemlidir. Biz yeni bir Ağrı projesini çizeceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.