Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seden: 4 bin emekli üyemiz var, eşit mesafede hizmet götürmeye gayret ediyoruz

Bafra Kültür Sanat Derneği (KÜSADER) yeni yönetim kurulu üyeleri, Gülseren Akdaş başkanlığında, Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi'ni ziyaret etti.Ziyarete; Bafra KÜSADER Başkanı Gülseren Akdaş, Başkan Yardımcısı Gökhan Balakçı...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Seden: 4 bin emekli üyemiz var, eşit mesafede hizmet götürmeye gayret ediyoruz
Bafra Kültür Sanat Derneği (KÜSADER) yeni yönetim kurulu üyeleri, Gülseren Akdaş başkanlığında, Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi'ni ziyaret etti.

Ziyarete; Bafra KÜSADER Başkanı Gülseren Akdaş, Başkan Yardımcısı Gökhan Balakçı ve Basın Sözcüsü Oktay Zerrin katıldı. Gülseren Akdaş, Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şubesi Başkanı Turgut Seden ve yönetim kuruluna yeni projelerinden söz etti. Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şube Başkanı Turgut Seden, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Şubemiz, emekli vatandaşların hizmeti için gece-gündüz yoğun bir çalışma temposuna girdi. Bu amaçla, yeni projeler üretilmeye başlandı. Emeklilerimizin ihtiyacı olan kömürü, 6 ay taksitle ve piyasadan daha ucuza anlaştığımız firmalar aracılığıyla sağlıyoruz. Ayrıca, Bafra'daki 20 şirketle birçok konularda anlaşma sağladık. Böylece emeklilerimizin ihtiyacı olan tüp gaz, mazot, özel hastaneler, otobüs firmaları, gıda ve ekmek gibi temel ihtiyaçlarını iskontolu olarak temin ediyoruz. 4 bin üyemiz var ve hepsine eşit mesafede hizmet götürmeye gayret ediyoruz ancak Bafra'da 25 bin emekli olduğuna göre bu 4 bin sayısını biz bugün için pek yeterli bir üye sayısı olarak göremiyoruz. Katlımın daha da artması için bazı çalışmalar içerisindeyiz." dedi.

Türkiye Emekliler Derneği Bafra Şube Başkan Yardımcısı Burhan Balakçı da "Emekli üyelerimize en iyi hizmetin düşüncesi ve gayretinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız, emeklilerimizin daha huzurlu ve ekonomik yönden daha refah bir hayata kavuşmalarıdır. Bizlere bu konularda güvenen ve destek veren tüm emekli vatandaşlarımıza kapımız açık olup, ilgilerine teşekkür ediyoruz." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.