Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Scheele Federal İş Ajansı yönetimine seçildi

Hamburg Sosyal İşler, Çalışma, Aile ve Uyum Bakanı Detlef Scheele Federal İş Ajansı Yönetim Kurulu’na seçildi. Scheele, Başbakan Angela Merkel ve Federal Çalışma Bakanı Andrea Nahles’in de bulunduğu 12 kişiden oluşan heyet tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2015 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2015 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hamburg Sosyal İşler, Çalışma, Aile ve Uyum Bakanı Detlef Scheele Federal İş Ajansı Yönetim Kurulu’na seçildi. Scheele, Başbakan Angela Merkel ve Federal Çalışma Bakanı Andrea Nahles’in de bulunduğu 12 kişiden oluşan heyet tarafından kapalı oylama usulüyle seçildi. 2017 yılında görev süresi sona eren Federal İş Ajansı Başkanı Frank-Jürgen Weise’nin yerine geçmesine kesin gözle bakılan Scheele, 2011 yılından beri Hamburg’da bakanlık yapıyordu.

Bu yıl Eylül sonuna kadar görevine devam edecek olan Schleele yeni görevine 15 Ekim’de başlayacak. Scheele’nin yerine Hamburg’da kimin geleceği ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, edinilen tek bilgi bir kadın bakan olacağı yönünde. İş piyasası uzmanı olarak bilinen Scheele’yi yeni görevinden dolayı kutlayan Hamburg Eyalet Başbakanı Olaf Scholz, “Federal İş Ajansı daha iyisini bulamazdı“ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.