Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAYPA, ‘eğitime' katkıda bulunacak

Bursa’daki perakende sektörünün önde kuruluşlarından ŞAYPA, toplumsal gelişime katkı sağlamaya devam ediyor. ŞAYPA, Colgate ağız bakım ürünleri ile gerçekleştirdiği “Eğitime Katkıda Bulunun” kampanyası ile TOÇEV’e bağışta...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ŞAYPA, ‘eğitime' katkıda bulunacak
Bursa’daki perakende sektörünün önde kuruluşlarından ŞAYPA, toplumsal gelişime katkı sağlamaya devam ediyor. ŞAYPA, Colgate ağız bakım ürünleri ile gerçekleştirdiği “Eğitime Katkıda Bulunun” kampanyası ile TOÇEV’e bağışta bulunacak. Kampanya sonucunda Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün belirlediği Osmangazi Fethi Açançiçek Ortaokulu’na katkı sağlanacak.

ŞAYPA, Bursa genelindeki tüm şubelerinde 21 Ekim- 30 Kasım tarihleri arasında satışı gerçekleştirilecek tüm Colgate ürünlerinden elde edilecek gelirlerin belli bir kısmını TOÇEV ‘e bağışlayacak. 58 şube ile hizmet veren ŞAYPA Kurumsal İletişim Operasyonları Müdürü Bedirhan Bozali, kurum olarak sosyal sorumluluk anlayışlarının gerekliliklerini yapmaya devam edeceklerini söyledi. Bozali; “Yılda 27 milyon ziyaretçimize fark yaratarak hizmet sunmanın sorumluluğunu taşıyoruz Şaypa ailesi olarak. Biliyor ve inanıyoruz ki, toplumsal katılımın en etkili yolu gönüllülüktür. Bizde, yoğun yaşam koşulları içerisindeki ziyaretçilerimizin duyarlılıklarına kurumsal olarak aracı oluyoruz. “Eğitime Destek Olun” kampanyası da işte bu düşüncelerle ortaya çıkmış bir projedir. Ülkemizin önde gelen vakıflarından TOÇEV ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu proje ile Colgate ağız bakım ürünlerini alan her ziyaretçimiz, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’müz tarafından belirlenen Fethi Açançiçek Ortaokulu’na katkıda bulunmuş olacak.” dedi.

Kurumsal şirketlerin diğer sivil toplum kuruluşları ile daha güçlü işbirlikleri kurarak toplum yararına projeler gerçekleştirmesinin önemli olduğunu ifade eden Bozali, ŞAYPA olarak dahil oldukları sosyal sorumluluk projelerine dair de şunları söyledi: “Sektörde sadece bölgemizde değil, genelde de adını duyuran ve hızla büyüyen bir şirketiz. ŞAYPA’ nın bu istikrarlı büyümesinde kaliteli ürünleri uygun fiyat ile müşterisine sunmasının yanında, ziyaretçisine doğru mesajlarla ile ulaşan projelerinin de payı büyük. Perakende sektörünün alışılmış kampanyalarının dışında hareket ediyoruz. 5 okulumuzun spor ekipmanlarını yenileceğiz dedik, bu proje devam ederken şimdi de yine İl Milli Eğitim Müdürlüğü’müzün belirlediği bir okulumuza destek olacağız. Böylelikle okumaya istekli çocukların eğitim hayatlarına devam edebilmeleri için yürüdüğümüz yolda, ŞAYPA ziyaretçileri, bu kez alacakları her bir Colgate ürünü ile çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmuş olacak. Bir başka ifade ile, bu proje sayesinde ŞAYPA müşterileri ile birlikte eğitime katkı sağlıyor.” ŞAYPA, TOÇEV ve Colgate işbirliği ile gerçekleştirilen “Eğitime katkıda Bulunun” kampanyası 30 Kasım tarihinde sona erecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.