Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarıkaya Kaymakamı Dönmez’e veda yemeği verildi

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde aralıksız 7 yıl süreyle görev yapan ve son kararname ile İzmir Gaziemir'e atanan Kaymakam Yaşar Dönmez'e ilçede görev yapan bürokratlar tarafından veda yemeği verdi. Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel,...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2014 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2014 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sarıkaya Kaymakamı Dönmez’e veda yemeği verildi
Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde aralıksız 7 yıl süreyle görev yapan ve son kararname ile İzmir Gaziemir'e atanan Kaymakam Yaşar Dönmez'e ilçede görev yapan bürokratlar tarafından veda yemeği verdi.
Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, eski Belediye Başkanı Ali Osman Erbil ile birlikte ilçede görev yapan daire müdürleri, siyasi partilerin yöneticileri, bazı vatandaşlar, işadamlarının katıldığı veda yemeğinde konuşan Kaymakam Yaşar Dönmez, 7 yıl görev yaptığı Sarıkaya'da çok güzel anılarının olduğunu söyledi. Kendisini artık Sarıkayalı olarak hissettiğini kaydeden Kaymakam Dönmez, hem ilçe merkezinde hem de köylerinde yaşayan insanların neredeyse tamamına yakınını tanıyıp, çoğunun da aile fertlerini bildiği belirterek, ''Böylesine bir durum herkese nasip olmaz. 7 yıl az bir süre değil, göreve başladığımda doğan çocuklar bugün ilkokula gidiyor. Burada güzel anılarımız oldu, halkımızın, siyasilerimizin ve bürokrat arkadaşlarımızın da gayretleri ile Sarıkaya'da iyi şeyler yaptık. Gelişmeye müsait bir ilçe olan Sarıkaya'nın önü açıktır.'' dedi.
Konuşmaların ardından Kaymakam Dönmez'e günün anısına çeşitli hediyeler verildi. Yozgat İl Dernekler Müdürü Hakkı Yurtlu, kendi yazdığı ve çerçevelettiği şiiri önce okudu, sonra da Kaymakam Dönmez'e verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.