Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarıçam’da yol çalışmaları sürüyor

Sarıçam Belediyesi’nin, asfaltlanmamış sokak bırakmamak hedefiyle başlattığı çalışmalar devam ediyor. Muhtar ve vatandaşın taleplerini dikkate alan Sarıçam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Buruk İstiklal Mahallesi...

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2014 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2014 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sarıçam’da yol çalışmaları sürüyor
Sarıçam Belediyesi’nin, asfaltlanmamış sokak bırakmamak hedefiyle başlattığı çalışmalar devam ediyor. Muhtar ve vatandaşın taleplerini dikkate alan Sarıçam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak Buruk İstiklal Mahallesi 4189 Sokak'ı asfaltladı.

Yıllardır yolları asfaltlanmayan sokak sakinleri, belediyenin asfalt ekibini karşılarında görünce Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a teşekkür etti. Yaklaşık 150 metre uzunluğundaki sokak asfalt ile kaplandı. Belediyenin yol yapım çalışmaları halen Yağızlar, Cerenli gibi eski köylerde devam ediyor. Şahintepe Mahallesi’nde de asfalt çalışması yapılıyor.

2015 yılında da çalışmaların hızlı bir şekilde devam edeceğini belirten Başkan Bilal Uludağ, Sarıçam’da yol ve yeşil alan gibi temel belediyecilik sorunlarını ortadan kaldıracaklarını kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.