Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarıçam Belediyesi’nden spor kulüplerine destek

Adana'nın Sarıçam Belediyesi tarafından desteklenen yaz futbol okulları açılmaya devam ediyor. Kürkçüler, İncirlik Spor Kulübü’nün açılışının ardından bu kez de Baklalı Spor Kulübü Yaz Futbol Okulu açıldı. Üç açılışa da...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sarıçam Belediyesi’nden spor kulüplerine destek
Adana'nın Sarıçam Belediyesi tarafından desteklenen yaz futbol okulları açılmaya devam ediyor. Kürkçüler, İncirlik Spor Kulübü’nün açılışının ardından bu kez de Baklalı Spor Kulübü Yaz Futbol Okulu açıldı. Üç açılışa da katılan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, kendi bölgelerinde bulunan amatör spor kulüplerinin her zaman yanlarında olarak destek verecekleri söyledi.

Baklalı Spor’un futbol yaz futbol okulu açılışına katılan Belediye Başkanı Bilal Uludağ, göreve geldiği ilk günden itibaren imkanları doğrultusunda ilçelerinde bulunan tüm amatör spor kulüplerine sahip çıkmaya ve yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi. Başkan Uludağ, “Gençlerimizin her zaman yanındayız. Onların sporla uğraşmaları bizim için önemli. Kötü alışkanlıklardan uzaklaşırlar. İncirlik, Baklalı’daki yüzme havuzlarını gençlerimiz için hazırlayacağız. Bizim için her zaman gençler çok önemlidir. Çünkü onlar bizim geleceğimiz.” diye konuştu.

Futbol okulları açılışlarında Kulüp başkanları Murat Mert, Metin Eker, İncirlik Spor’un efsane ismi Hüsnü Karslı ve yöneticiler Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a spora olan katkılarından dolayı plaket ve ardından isminin yazılı olduğu birer forma hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.