Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarıçam Belediyesi Tarihi Kentler Birliği'ne üye oluyor

Sarıçam Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği’ne üye olmak için çalışma başlattı. Adana’dan 9 üyenin bulunduğu birliğe Sarıçam’la birlikte 10 belediye üye olmuş oldu. Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Tarihi Kentler Birliğine...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sarıçam Belediyesi Tarihi Kentler Birliği'ne üye oluyor
Sarıçam Belediyesi, Tarihi Kentler Birliği’ne üye olmak için çalışma başlattı. Adana’dan 9 üyenin bulunduğu birliğe Sarıçam’la birlikte 10 belediye üye olmuş oldu.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Tarihi Kentler Birliğine üye olunması için belediye meclisini olağanüstü toplantıya çağırdı. Belediye meclisi 1. olağanüstü toplantısını ek hizmet binasında gerçekleştirdi. Uludağ, başkanlığında toplanan meclisin tek gündem maddesi Tarihi Kentler Birliğine üyelik için meclisten başkana yetki verilmesini içeriyordu. Bilal Uludağ ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Sözcüsü Ramazan Akyürek Tarihi Kentler Birliğine üye olunmasının yararları hakkında bilgi verdi. Daha sonra yapılan oylamada karar oy birliği ile kabul edildi. Bunun neticesinde Tarihi Kentler Birliğinin delegeliğine ise MHP grubundan Eyüp Akbulut asil üye olarak seçilirken AK Parti grubundan da Gülhan Yılmaz yedek üye olarak seçildi. Böylece Adana’dan Büyükşehir Belediyesi, Kozan, Ceyhan, Seyhan, Yüreğir, Karataş, Pozantı, Yumurtalık, Aladağ ilçelerinden sonra Tarihi Kentler Birliğine Sarıçam’da üye olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.