Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sarıçam Belediye Başkanı Uludağ, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Uludağ yayımladığı mesajda millet olma bilincinin güçlendiği, kardeşlik ve dayanışmanın zirveye çıktığı kurban bayramına ulaşmanın...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2014 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2014 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Uludağ yayımladığı mesajda millet olma bilincinin güçlendiği, kardeşlik ve dayanışmanın zirveye çıktığı kurban bayramına ulaşmanın sevincini tüm Sarıçamlılarla birlikte yaşadığını belirtti.

    Başkan Bilal Uludağ, yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan biri olan mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içinde olduğunu kaydetti. Öncelikle bu önemli ve anlamlı günlerin Sarıçam, Adana, Türkiye, İslam alemi ve insanlık için hayırlar getirmesini kaydeden Başkan Uludağ, mesajında şu ifadeleri kullandı: "Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı, sergilendiği, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği ve güçlendiği müstesna günlerdir. İnsanı insan yapan değerlerin ve erdemlerin yoğun olarak yaşandığı günler olan bayramlar, toplumsal hayatımız açısından da çok büyük bir öneme ve değere sahiptir. Çünkü bu güzel günleri; kırgınlıkların, dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, hoşgörünün hakim olduğu bir mana ikliminde yaşamak ve kalıcı kılmaya bir vasıta olarak görmek gerekmektedir. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin ve Türk İslam aleminin bayramını en içten duygularla kutluyorum.”

    Bu arada Kurban Bayramı'nda temizlik başta olmak üzere belediye hizmetlerinin aksamadan yürümesi ve halkın bayramı huzur içinde geçirebilmesi için gerekli tüm tedbirleri alındığı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.