Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SANSİAD: Güneydoğu barış ve huzur istiyor

Afyonkarahisar Sandıklı Sanayici ve İşadamları Derneği(SANSİAD) üyelerine sosyal amaçlı bir gezi düzenledi. Diyarbakır, Mardin Şanlıurfa ve Antep’e giden iş adamları tarihi ve turistik mekanlarını gezdi. Üyeler daha sonra Diyarbakır...

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2014 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2014 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SANSİAD: Güneydoğu barış ve huzur istiyor
Afyonkarahisar Sandıklı Sanayici ve İşadamları Derneği(SANSİAD) üyelerine sosyal amaçlı bir gezi düzenledi. Diyarbakır, Mardin Şanlıurfa ve Antep’e giden iş adamları tarihi ve turistik mekanlarını gezdi.

Üyeler daha sonra Diyarbakır Selahaddin Eyyübi Üniversitesi'ni ziyaret etti. Burada Rektör Prof. Dr. Ekrem Doğan tarafından karşılanan üyelere üniversite hakkında bilgi verildi. Rektör Doğan, ziyaret anısına iş adamı Salih Parin’e plaket takdim etti.

"İNSANLAR HUZUR VE AŞ İSTİYOR"

İş adamı Parin, yaptığı açıklamada geziden çok memnun kaldıklarını ve bu süre içinde bölgeyi yakından tanıma fırsatı bulduklarını söyledi. Televizyonlarda sürekli verilen kargaşa haberlerinin aksine bölgenin çok değerli kaynaklara sahip olduğunu ifade eden Parin, “İnsanlar sıcakkanlı, samimi. Barış ve huzurdan başka bir şey istemiyorlar. Kavga ve çatışma istemiyorlar. Bizleri gittiğimiz yerlerde çok ilgiyle karşıladılar.” dedi.

İş adamı Yaşar Aydın da Güneydoğu’ya ilk kez ziyaret ettiğini anlattı. Aydın, “Buralar çok güzel yerler, gezilecek görülecek pek çok tarihi ve turistlik yerler var. Yöresel yemekler harika. İnsanların misafirperverliği çok hoşumuza gitti. Bize bu bölge ve insanlarıyla ilgili kanaat edinme fırsatı sağladı.” diye konuştu
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.