Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sanko Park’ta ‘Obeziteye Karşı Hareket Zamanı’

Nestlé Pure Life'ın ‘Obeziteye Karşı Hareket Zamanı’ kampanyasının yüzü ünlü oyuncu sunucu Pınar Altuğ Atacan ve kampanyaya destek veren ünlülerin beslenme ve diyet uzmanı Banu Kazanç, 27 Ekim Pazar günü Sanko Park AVM'de ziyaretçilerle...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2013 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2013 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nestlé Pure Life'ın ‘Obeziteye Karşı Hareket Zamanı’ kampanyasının yüzü ünlü oyuncu sunucu Pınar Altuğ Atacan ve kampanyaya destek veren ünlülerin beslenme ve diyet uzmanı Banu Kazanç, 27 Ekim Pazar günü Sanko Park AVM'de ziyaretçilerle buluşacak.

Etkinlikte, Banu Kazanç obeziteyle mücadelede nasıl beslenmek gerektiğini anlatırken, Pınar Altuğ Atacan, sağlıklı yaşam ve yeterli su tüketimi konusunda ipuçlarını paylaşacak. Spor eğitmeni Tuğba Hatun Buyurucu ise tüm katılımcılara gün boyu uygulayabilecekleri basit hareketler gösterip katılımcılarla birlikte spor yapacak. Nestlé Pure Life, obezite ile mücadelede su içmenin, hareket etmenin, sağlıklı beslenmenin önemi konusunda kamuoyunu bilinçlendirmek amacıyla başlattığı projenin etkinliğinde, katılımcılara pilates bantları hediye ederek evlerinde, iş yerlerinde kolay uygulayabilecekleri hareketler gösterecek.

Etkinlikte aynı zamanda, katılımcıların kas ve yağ ölçümleri yapılarak, beslenme önerileri paylaşılacak. Nestle ve Sanko Park iş birliğiyle düzenlenecek etkinlik Sanko Park ana atriumda saat 16.00’da gerçekleştirilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.