Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsun'da Erbakan nostaljisi

Samsun'da, Türkiye Cumhuriyeti 54. Hükümeti’nin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 4. yılı nedeniyle fotoğraf sergisi düzenlendi.Cumhuriyet Meydanı'nda açılan fotoğraf sergisinde Saadet...

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2015 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2015 18:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun'da Erbakan nostaljisi
Samsun'da, Türkiye Cumhuriyeti 54. Hükümeti’nin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının 4. yılı nedeniyle fotoğraf sergisi düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda açılan fotoğraf sergisinde Saadet Partisi arşivinden seçilen onlarca fotoğraf bulunuyor. Fotoğraf sergisi yanında hazırlanan dev 'Fikir Duvarı' ise halkın yoğun ilgisini çekiyor. Halkın merhum Erbakan için düşüncelerini yazıldığı duvarda bazı ifadeler duygulandırıyor.

'Erbakan Haftası' nedeniyle yoğun bir program yaşadıklarını söyleyen Samsun Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Eyüp Okutan, "Erbakan hocamızın vefatının yıldönümünü fotoğraf sergisiyle yadediyoruz. Hazırladığımız fikir duvarı ile halkımızın fikirlerini belirtmesini sağlıyoruz. Vatandaşın yaklaşımı son derece hassas. Ciddi bir duygu yoğunluğunu gözlemliyoruz. Fotoğraflara bakarken ağlayanlara ve yazarken ağlatanlara şahit oluyoruz. Fikir duvarındaki ifadeler minnettarlığın ne derece yüksek olduğunu gösteriyor. Programımız üç gün için planlanmıştı fakat sadece 1 günlüğüne müsaade edildi. Bu gece yarısına kadar fikir duvarımız açık olacak." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.