Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samsun Medical Park doğan her bebeğe bir fidan dikecek

Medical Park Samsun Hastanesi, Orman İşletme Müdürlüğü ile işbirliği yaparak Kaşyayla bölgesindeki ormanlık alana 200 fidan dikti. Hastane normal doğum ile hastanede doğan her bebek için de bir fidan dikilecek. "Her bebek bir fidan, her bebeğe...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2015 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2015 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun Medical Park doğan her bebeğe bir fidan dikecek
Medical Park Samsun Hastanesi, Orman İşletme Müdürlüğü ile işbirliği yaparak Kaşyayla bölgesindeki ormanlık alana 200 fidan dikti. Hastane normal doğum ile hastanede doğan her bebek için de bir fidan dikilecek.

"Her bebek bir fidan, her bebeğe bir fidan" projesinde hastanede normal doğum ile doğan her bebeğe Kaşyayla ormanlık alanında Medical Park için ayrılan alana bir fidan dikiliyor. Hastanede normal doğum ile doğan her bebek için, bu anlamlı projenin bir hatırası olarak bebeklerin adına sertifikalar düzenleniyor ve ailelere takdim ediliyor.
Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Hakan Özcan, "Medical Park Samsun Hastanesi sunmuş olduğu sağlık hizmetinin yanında sosyal sorumluluk çalışmalarına da değer ve destek veren bir kurumdur. Hastanemiz; kurulduğu günden bu güne spor, sanat ve çeşitli etkinliklere destek vererek; üzerine düşen sosyal sorumlulukları da yerine getirmeye çalışmaktadır. Anne adaylarını normal doğuma teşvik etmek adına yaptığımız bu proje sayesinde her normal doğan çocuk kendi adına bir fidan ile dünyaya gelecek." diye konuştu.

Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Birsen Öztürk ise "Gebelik ve normal doğum insan hayatındaki en büyük mucizelerden biridir. Bebeklerine kavuşmak isteyen anne-baba adaylarının mutluluk ve heyecanlarına destek vererek onların yavrularıyla birlikte uzun yıllar yaşayacak fidanlar dikiyoruz. Bebeklerimizin kendileriyle büyüyen fidanlarının ormanlara dönüşmesini ümit ediyoruz." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.