Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SAMED yönetiminden İlkadım Kaymakamı Atlamaz'a ziyaret

Samsun Memurlar Derneği (SAMED) yönetim kurulu, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz'a makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan SAMED Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak; dernek kuruluş amaçları, yapılan faaliyetler ile yapılması...

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2014 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2014 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SAMED yönetiminden İlkadım Kaymakamı Atlamaz'a ziyaret
Samsun Memurlar Derneği (SAMED) yönetim kurulu, İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz'a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan SAMED Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak; dernek kuruluş amaçları, yapılan faaliyetler ile yapılması düşünülen projeler hakkında bilgi verdi. Sivil toplum örgütlerinde yapılanmanın ve karar alma süreçlerinin, hedef amaç, ilke belirlenmesinin önemi ile işlevselliği hakkında tavsiyelerde bulunan Kaymakam Atlamaz, Samsun'da memurlar adına kurulmuş bir derneğin bulunmasının büyük bir boşluğu doldurduğunu ifade etti. Sivil toplum kuruluşlarının yönetsel olarak başarılı olabilmesi için dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında tecrübelerini de paylaşan Atlamaz, "Bunun için nitelikli projelerin oluşturulması, iyi planlama yapılması çok önemli. Çalışmalarda üyelerin gönüllerine girilmesi, taleplerinin alınması ve hayata geçirme konusunda sarf edilecek enerji önemlidir." dedi.

Ziyaret sonunda karşılıklı iyi niyet temennilerinde bulunan Kaymakam Atlamaz ve SAMED Başkanı Bayrak hatıra fotoğrafı çekildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.