Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Samanyolu Yusuf Tanık Ortaokulu’na 5 altın madalya

Manisa’da yapılan Minik Kulüpler Türkiye Badminton Şampiyonası'nda Samanyolu Yusuf Tanık Ortaokulu öğrencileri 5 altın madalya kazandı.20 ilden 36 spor kulübünün katıldığı yarışmada Özel Samanyolu Yusuf tanık Ortaokulu öğrencilerinden...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samanyolu Yusuf Tanık Ortaokulu’na 5 altın madalya
Manisa’da yapılan Minik Kulüpler Türkiye Badminton Şampiyonası'nda Samanyolu Yusuf Tanık Ortaokulu öğrencileri 5 altın madalya kazandı.

20 ilden 36 spor kulübünün katıldığı yarışmada Özel Samanyolu Yusuf tanık Ortaokulu öğrencilerinden Gizem Ayna, Nurullah Saraç ve Ayça Hava 360 yarışmacı içerisinden derece elde ederek altın madalya aldı. Müsabakalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri, Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ve Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü ve Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik verdi.

Ankara’da gerçekleştirilen minikler il şampiyonasında ise öğrenciler 6 altın 2 gümüş madalya alarak Ankara birincisi oldu. Özel Samanyolu Yusuf Tanık Ortaokulu 5. sınıf öğrencilerinin katıldığı Ankara geneli düzenlenen 85 yarışmacının katıldığı müsabakalarda Gizem Ayna 2 altın, Ayça Hava 2 altın, Nurullah Saraç 1 altın ve 1 gümüş, Oğulcan Genç 1 altın ve 1 gümüş madalya alarak takım halinde Ankara birincisi oldular.

Özel Samanyolu Yusuf Tanık Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni Hafize Dalgıç, elde edilen başarıların öğrencilerin motivasyonlarını artırdığını, hem ders hem de sosyal olarak bir adım daha ileriye taşıdığını belirterek, öğrencileri tebrik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.