Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sakarya Fatih Koleji uluslararası kitap okuma programına dahil oldu

Sakarya Özel Fatih Koleji, Uluslararası MYON Kitap Okuma Sistemi‘ne dahil oldu. Uyguladığı İngilizce programlarla dikkat çeken Fatih Koleji,İngilizce kitap okuma konusunda da öğrencilerine dijital kitap dünyasının kaplarını araladı. Günlük...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2013 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2013 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sakarya Fatih Koleji uluslararası kitap okuma programına dahil oldu
Sakarya Özel Fatih Koleji, Uluslararası MYON Kitap Okuma Sistemi‘ne dahil oldu.

Uyguladığı İngilizce programlarla dikkat çeken Fatih Koleji,İngilizce kitap okuma konusunda da öğrencilerine dijital kitap dünyasının kaplarını araladı. Günlük 37 bin 500 kişinin aktif okuyucu olduğu ve 5 bin adetin üzerinde öğrencilerin seviyesine uygun kitabın bulunduğu Uluslararası MYON Kitap Okuma Sistemi’ne Fatih Kole’ji de katıldı.

Fatih Koleji İngilizce Zümre Başkanı Murat Subakan, dünyanın en büyük dijital kütüphane platformu olan ve dünya çapında birçok eğitim kurumunun kullandığı sistemiyle öğrencilerin binlerce kitaba bir 'tık' kadar yakın olduklarını söyledi. Subakan “Öğrencilerin cinsiyet, ilgi ve yaş özelliklerine göre seçilmiş kitaplar, çocukların beğenisine sunulurken ,öğrenci günün her saatinde ve her yerden kitaplara ulaşma imkanına kavuşuyor.” dedi.

Dijital kitap okuma platformu sayesinde öğrenciler laptop, masaüstü, android veya ios işlemcili tüm akıllı telefonlar ve tabletlerde uygulamayı indirmek suretiyle internete ihtiyaç duymadan dijital kitap dünyasına ulaşabildiklerini vurgulayan Subakan ”Kurum olarak öğrencilerimize İngilizce eğitimi adına bir çok imkanlar sunuyoruz. Yeni uygulamaya geçtiğimiz MYON sistemi sayesinde öğrencilerimiz İngilizcelerini geliştirme adına daha ucuza daha fazla İngilizce kitabı okumuş olacaklar. Ayrıca sistem otomatik olarak öğrencilerimizin kitap okuma sayılarını ve analizlerini de yaptığından takip kolaylığı da sağlamış oluyor. Sistemin en önemli avantajı ise sesli kitap ve görsel özellikleri ile öğrencilerin ilgisini çekmesi ,onların okuma hızlarını artırırken daha fazla sayıda kitap okumalarına imkan sağlamış oluyor.” bilgisini verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.