Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık ekipleri ve polis okulları denetliyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Sağlık Müdürlüğü ve Tarım İlçe Müdürlüğü ekipleri kantinleri denetlerken, İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Büro Amirliği görevlileri de okul çevresindeki okuldan olmayan kişileri uzaklaştırıyor.Ereğli'de...

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2014 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2014 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sağlık ekipleri ve polis okulları denetliyor
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Sağlık Müdürlüğü ve Tarım İlçe Müdürlüğü ekipleri kantinleri denetlerken, İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Büro Amirliği görevlileri de okul çevresindeki okuldan olmayan kişileri uzaklaştırıyor.

Ereğli'de Çocuk ve Asayiş ekiplerinden oluşan polis, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Belediye Zabıta ve Toplum Sağlığı Merkezi görevlilerinden oluşan ekip, Turgut Reis ve Kadri Yılmaz liselerinde denetimde bulundu. İlk olarak Turgut Reis İlk ve Ortaokulu kantininde denetleme yapan sağlık ekipleri, kantin işletmecilerine yapmaları gerekenler konusunda uyarıda bulundu. Daha sonra Kadri Yılmaz Lisesi'ne geçen ekipler burada da inceleme yaptı.

EMNİYET OKULLARDA SIKI DENETİM YAPIYOR

Yapılan denetlemeler sırasında İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince okul çevresinde okul dışından olan gençler de sıkı denetimden geçiriliyor. Okul ile bağlantısı bulunmayan ve okul çevresinde gezen kişi ve gençlerin kimlik kontrollerini yapan ekipler, yaptıkları uyarı sonrasında okul çevresinden uzaklaşmaları konusunda gençlere uyarıda bulunuyor. Denetimlerin aralıksız olarak devam edeceği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.