Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saadet Partisi yeni il yönetimini oluşturdu

Bir süre önce Saadet Partisi(SP) Ardahan İl Başkanlığını bırakan Berkant Ezer’in yerine yeni atama yapıldı. Mahalli seçimlerde Saadet Partisi’nden Ardahan Belediye Başkan adayı olan Kazım Karadağ, Saadet Partisi Ardahan İl başkanlığına...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2014 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2014 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Saadet Partisi yeni il yönetimini oluşturdu
Bir süre önce Saadet Partisi(SP) Ardahan İl Başkanlığını bırakan Berkant Ezer’in yerine yeni atama yapıldı. Mahalli seçimlerde Saadet Partisi’nden Ardahan Belediye Başkan adayı olan Kazım Karadağ, Saadet Partisi Ardahan İl başkanlığına getirildi. Karadağ yeni yönetimini oluşturarak listeyi Dernekler Müdürlüğüne teslim etti. Saadet Partisi Ardahan İl Başkan ve Başkan Yardımcısı basına yeni yönetim listesini açıkladı.

Saadet Partisi Ardahan il yönetiminde harita mühendisi, gazeteci, esnaf, çiftçi, emekli ve serbest meslekle uğraşan birçok isim yeni listede yer aldı. Yeni yönetim hakkında açıklamalarda bulunan SP Ardahan İl Başkanı Kazım Karadağ, daha genç ve dava adamlarını bir arada buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

"Yolumuz Merhum Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yolu olacaktır" diyen Karadağ: “Aynı duyarlılığı ve dik duruşu devam ettiren Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak’a örnek ve başarılı bir teşkilat olmak için gece gündüz çalışarak en az 5 bin üye yapmaya gayret göstereceğiz. Dünyada Müslümanlar mazlum bırakılmıştır. Her tarafta Müslümanlar zulüm ve işkence çekmektedir. Müslümanların sorunları ancak güçlü bir siyasetle çözülür, oluşturduğumuz genç yönetim Ardahan’da Saadet Partisi’nin çıtasını yükseltecek, en büyük hedefimiz genel seçimde bir tane milletvekili çıkarmak olacaktır. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnananlara çay, bisküvi ve yemek göndermekle yardımcı olunmaz. Ancak küffara tokat vurmak ve İslam topraklarında onları defetmekle sorun çözülür, yukarıda da bahsettiğim gibi davasına inanmış, Müslümanların birlik ve beraberliğini koruyacak güçlü bir siyasetle yaşanan sorunlar bertaraf edilir. Türkiye’de inananlar yalnız değildir” şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Ardahan İl Teşkilatı şu isimlerden oluştu:
Yönetim Kurulu: Kazım Karadağ, Özkan Karakaya, Kasım Kılıç, Kadir Avşar, Nasip Karadağ, Soner Yücel, Tunay Ağbulak, Akın Polat, Cengiz Yıldız, Hikmet Çelik, Cabbar Karakaya, Göksel Karahan, Fahrettin Aydemir, Serkan Gürbüz, Sedat Özer, Samet Erdoğan Salam Gürbüz, Nejdet Karadağ.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.