Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saadet Partili Terzioğlu: Vatandaş koltuklara değil, liyakate oy versin

Saadet Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selim Sait Terzioğlu, yaklaşan yerel seçimlerde vatandaşların koltuklara değil, liyakatli kişilere oy vermelerini istedi. Terzioğlu, Bursa’da şehirleşme adına 1989’dan bu yana bir şey...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Saadet Partili Terzioğlu: Vatandaş koltuklara değil, liyakate oy versin
Saadet Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selim Sait Terzioğlu, yaklaşan yerel seçimlerde vatandaşların koltuklara değil, liyakatli kişilere oy vermelerini istedi. Terzioğlu, Bursa’da şehirleşme adına 1989’dan bu yana bir şey değişmediğini belirterek, “Bursa’da yeniden bir planlama yapmak lazım. Özellikle yapılaşma ve trafik tam bir sorun. Kentte iki ana yol dışında ulaşım neredeyse durma noktasına geliyor. Haşimişcan yolu gelip bir yerde tıkanıyor. Yeni belediye binası yapacağına yol yap vatandaşın ulaşımı rahatlasın.” dedi.

Zaman Gazetesi ve Cihan Haber Ajansı Bölge Yayın Temsilciliği'ni ziyaret eden Selim Sait Terzioğlu, yaklaşan seçimler öncesi plan ve projelerini anlattı. En çok yolsuzluklar, kentsel yapılaşma ve ulaşım konusu üzerinde duran Terzioğlu, yandaş ve şakşakçı kimseye iş ve para sözü vermeden hizmet sunma anlayışı ile göreve talip olduklarını söyledi.

Yaklaşan yerel seçimlerde vatandaşlardan koltuklara değil, liyakatli kişilere oy vermelerini isteyen Terzioğlu, “Şayet insanlar gerçekten Bursa’ya hizmet edecek, liyakatli insanlara oy vereceğiz diyecekse bu özellik bizde var, bu bizim işimiz. Ben meslekte 30 yılımı doldurdum. Belediyecilik bizim işimiz. Bunun örneğini Konya ve Kayseri gibi şehirlerde görebilirsiniz. Yok eğer ben buraya koltuk koysam kazanırım anlayışı ile insanlar eğer koltuklara oy verecekse o ayrı bir konu.” şeklinde konuştu.

BURSA’YI TÜRKİYE’NİN BİR MODELİ OLARAK GÖRÜYORUZ

Kendilerinin de büyük gayretle plan ve programlarını anlatacaklarını ifade eden Başkan Adayı Terzioğlu, “Bizim kimseye diyet borcumuz yok. Bizim en büyük projemiz, Bursa’yı Türkiye’nin küçük bir modeli olarak görüyoruz. Üreten insanların önünü belediye olarak açacağız. ‘Saadet gelsin israf ve yolsuzluklar bitsin’ sloganı ile hareket edip Bursa’da da denk bütçeyi oluşturacağız.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.