Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rusya'da fuara katılan BAİB standına yoğun ilgi

Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen 23. World Food Moscow Fuarı’na katılan Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB), ilgi odağı oldu. Rusya’nın en önemli firmaları, Antalya, Burdur ve Isparta'nın ihracata yönelik yaş sebze...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen 23. World Food Moscow Fuarı’na katılan Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB), ilgi odağı oldu. Rusya’nın en önemli firmaları, Antalya, Burdur ve Isparta'nın ihracata yönelik yaş sebze meyve ürünlerinin tanıtıldığı BAİB standını ziyaret ederek bilgi aldı.

BAİB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Satıcı, BAİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı Bahar, BAİB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Demir ve BAİB Genel Sekreteri Fisun Evrensevdi Pektaş, BAİB’i temsilen fuara katıldı. Fuarın ilk gününde Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdür Yardımcısı Şaban Özdemir ve Moskova Ticaret Müşaviri Halit Oral Akbay, BAİB standını ziyaret etti. World Food Moscow Fuarı’nda BAİB standını Genel Müdür Yardımcısı Özdemir ve Ticaret Müşaviri Akbay’ın yanı sıra çok sayıda katılımcı da ziyaret etti. Rusya Federasyonu’nun ithalatçıları, tedarikçileri ve zincir market yöneticilerinden oluşan ziyaretçiler, BAİB standında bölgenin ihraç ürünleri hakkında bilgi aldı.

Organizasyonu değerlendiren BAİB Başkanı Mustafa Satıcı, Rusya Federasyonu’nun ABD ve AB ülkelerine uyguladığı ambargonun ardından fuara katılan ve stant açan BAİB, bölge ihracatının gelişmesi adına önemli adımlar attığını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.