Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ruandalı büyükelçi, HÜRSİAD’ı ziyaret etti

Ruanda'nın Ankara Büyükelçisi Lt. Gen. Caesar Kayızarı, Hür Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (HÜRSİAD) ziyaret etti. Başkan Yusuf Sarıcı ve diğer yöneticiler tarafından ağırlanan konuk büyükelçi, sohbet esnasında Ruanda'nın...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ruandalı büyükelçi, HÜRSİAD’ı ziyaret etti
Ruanda'nın Ankara Büyükelçisi Lt. Gen. Caesar Kayızarı, Hür Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (HÜRSİAD) ziyaret etti.

Başkan Yusuf Sarıcı ve diğer yöneticiler tarafından ağırlanan konuk büyükelçi, sohbet esnasında Ruanda'nın ekonomik anlamda Afrika'nın yüzde 8 ile büyüyen önemli ülkelerinden olduğuna dikkat çekti. Büyükelçi Kayızarı, ülkesinde kayızarı, inşaat, tarım, madencilik, turizm başta olmak üzere bir çok alanda geniş iş ve yatırım imkanları olduğunu belirterek, bankacılık sektörü, yabancı yatırımcıya tanınan imkanlar, güvenlik gibi alanlarda da yatırım fırsatları olduğundan söz etti. Kayızarı, Doğu Afrika Birliği içerisinde yer alan Ruanda'nın bölgenin güven ve istikrar merkezi olduğunu hatırlattı.

SARICI: İŞ BİRLİĞİ DEVAM ETMELİ

HÜRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Sarıcı ise büyükelçinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, Afrika pazarının önemini anlattı. Afrika’nın birçok ülkesini gezdiğini söyleyen Sarıcı, Ruanda'ya da HÜRSİAD üyeleri ile beraber gitmek istediklerini kaydetti. Sarıcı, düzenlenecek bir iş formuna birçok üyenin ilgi göstereceğini de büyükelçiye duyurarak, karşılıklı iş birliğinin devam etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.